Наслідки інциденту з есмінцем США: капітан поранений, семеро моряків зникли безвісти

Наслідки інциденту з есмінцем США: капітан поранений, семеро моряків зникли безвісти

Фото
Укрінформ
Щонайменше, двоє військових моряків госпіталізовані з травмами, в тому числі капітан корабля, ще семеро людей зникли безвісті внаслідок зіткнення американського есмінця USS Fitzgerald з цивільним судном неподалік Японії.

Це підтверджується в офіційному повідомленні, оприлюдненому керівництвом Сьомого флоту ВМС США, передає власний кореспондент Укрінформу.

"На цей час є двоє поранених, які потребували медичної евакуації. Один із них - командор Брайс Бенсон, командир корабля USS Fitzgerald, доставлений до військово-морського шпиталю на острові Йокосука і, як повідомляється, перебуває у стабільному стані", - зазначили в штабі флоту.

Надання медичної допомоги другому пораненому триває. Крім того, є й інші постраждалі, які отримали допомогу на місці.

"Семеро моряків зникли безвісти; команда корабля і японська берегова охорона продовжують пошуки", - зауважується в документі.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на суботу в відкритому морі на відстані близько 56 морських миль на північний захід від японського острова Йокосука сталося зіткнення есмінця USS Fitzgerald і цивільного торговельного судна. Військовий корабель отримав пробоїни та втратив здатність рухатися. Американські військові сили в регіоні та японська берегова охорона докладають зусиль для надання допомоги екіпажам суден.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-