Конгрес хоче заслухати приватного адвоката Трампа щодо зв'язків з Росією – ЗМІ

Конгрес хоче заслухати приватного адвоката Трампа щодо зв'язків з Росією – ЗМІ

Укрінформ
Особистий адвокат Дональда Трампа Майкл Коен отримав виклик на слухання в палаті представників США в рамках розслідування щодо втручання Росії у президентські вибори та зв'язків оточення Трампа з росіянами.

Цю інформацію він підтвердив особисто, повідомило американське інформагентство Bloomberg

"Приватний адвокат президента Дональда Трампа повідомив, що отримав виклик до Комітету з питань розвідки Палати представників у вересні в рамках проведення численних розслідувань у Конгресі щодо можливих контактів з Росією з боку оточення президента", - зауважується в публікації. 

Коен сказав, що має прибути 5 вересня на слухання, які мають пройти в Комітеті з питань розвідки нижньої палати Конгресу.

Тим часом, конгресмен Майкл Конавей, який очолює комітет, що займається розслідуванням втручання Росії у вибори в США, відмовився уточнювати дати, так само як і інші подробиці щодо запланованих слухань. "Я не обговорюю деталі роботи комітету", - зауважив законодавець.

Майкл Коен був одним із фігурантів з близького оточення Трампа, про якого згадувалося у звіті колишнього британського розвідника щодо контактів мільярдера з російськими офіційними особами. Сам Коен заперечував наявність будь-яких зв'язків з представниками російських спецслужб чи уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-