Ексгумації жертв Смоленської катастрофи показують безмірне варварство росіян - Качинський

Ексгумації жертв Смоленської катастрофи показують безмірне варварство росіян - Качинський

Відео
Укрінформ
Ексгумації жертв Смоленської катастрофи показують, “безмірність варварства” росіян, а також колишньої польської влади.

Про це заявив у суботу лідер правлячої у Польщі партії “Право і Справедливість” (PiS) Ярослав Качинський під час традиційної Смоленської ходи, яка символічно відбувається кожного 10-го числа місяця у Варшаві, передає власний кореспондент Укрінформу.

“Правда перемагає, ми пізнаємо правду. Ексгумації показують безмірність російського варварства, а також безмірність варварства тогочасної польської влади. Те, що діялося, ці труни, в яких подекуди були тіла восьми осіб, є нічим іншим як варварством”,- заявив Качинський.

Він підкреслив, що у Польщі з кожним днем усе більше знатимуть, “що діялося після катастрофи і що було її причиною”.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Національної прокуратури Польщі, в результаті проведених останнім часом судово-медичних експертиз, у трунах багатьох загиблих виявлено фрагменти тіл багатьох людей. Зокрема, у труні президента Лєха Качинського виявлено частини тіл ще двох осіб.

Окрім халатності і злочинних дій росіян, чинна польська влада також покладає відповідальність за хаос з тілами загиблих на колишню польську владу, яка не організувала судмедекспертизи за участю польських фахівців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-