Адвокат Трампа прокоментував заяву екс-директора ФБР

Адвокат Трампа прокоментував заяву екс-директора ФБР

Укрінформ
Письмові свідчення колишнього директора ФБР Джеймса Комі перед слуханнями в Сенаті щодо його контактів з Дональдом Трампом були сприйняті самим президентом як підтвердження того, що він не перебував під слідством у справі про втручання Росії в президентські вибори в США.

Про це йдеться в заяві особистого адвоката Дональда Трампа Марка Касовіца, поширеній у середу, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Президент (Дональд Трамп – ред.) радий, що пан Комі нарешті публічно у своїх приватних доповідях підтвердив, що президент не перебував під слідством в рамках будь-якого російського розслідування", - зауважив Касовіц.

Він підкреслив, що глава Білого дому "почуває себе цілком і повністю виправданим". Причому, за словами юриста, "президент має намір продовжувати просуватися далі зі своїм порядком денним".

Як повідомляв Укрінформ, за день до призначених слухань Комітет з питань розвідки Сенату США оприлюднив письмову доповідь екс-директора ФБР Джеймса Комі. У ній колишній високопоставлений чиновник офіційно підтверджує, що президент вимагав від нього присяги на вірність, просив поскоріше владнати з розслідуванням по Росії та прямо натякав на необхідності припинити розслідування проти колишнього радника Майкла Флінна щодо його зв'язків з Росією.

Самі слухання заплановані на ранок четверга за Вашингтоном.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-