Генпрокурор США просив Трампа про відставку через розслідування щодо РФ - ЗМІ

Генпрокурор США просив Трампа про відставку через розслідування щодо РФ - ЗМІ

Укрінформ
Генеральний прокурор США Джефф Сешнс просив у президента Трампа про свою відставку після того, як самоусунувся від розслідування щодо Росії, однак той йому відмовив.

Про це йдеться у публікації впливового американського видання Politico, яке посилається на джерело, наближене до офісу генпрокурора.

"Генпрокурор Джефф Сешнс подав у відставку президентові Дональду Трампу на тлі розчарування Трампа серією подій, що завершилися призначенням спеціального радника з розслідування контактів його кампанії з російськими офіційними особами під час виборів минулого року", - зазначається в публікації.

Зрештою Трамп відмовився від пропозиції Сешнса. Це сталося незадовго до першого міжнародного турне президента наприкінці травня, уточнює видання.

За інформацією джерела, генеральний прокурор подав у відставку "з почуття відповідальності", оскільки він знав, наскільки розгніваним був Трамп з приводу рішення генпрокурора Сешнса самоусунутися від російського розслідування в березні.

У прес-офісі Білого дому не відповіли на прохання прокоментувати пропозицію відставки з боку Сешнса. У Міністерстві юстиції, яке очолює генпрокурор, також відмовилися від офіційних коментарів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-