Трамп звинуватив демократів у затягуванні з призначенням послів

Трамп звинуватив демократів у затягуванні з призначенням послів

Укрінформ
Нинішній глава Білого дому Дональд Трамп звинуватив представників Демократичної партії в Сенаті США в тому, що вони загальмовують процес призначення кандидатів на ключові посади в адміністрації, в тому числі, послів за кордоном.

Про це він написав у понеділок на своїй сторінці в Twitter.

"Демократи цілу вічність затверджують кандидатури моїх людей, у тому числі на посади зарубіжних послів. Вони справжні обструкціоністи! Вимагаю затвердження", - наголосив президент США.

При цьому він розмістив у своєму дописі хештег із посиланням на його улюблену передачу "Фокс та друзі", ведучі якої регулярно схвалюють політику нинішньої адміністрації та обговорюють причини, які заважають їй працювати.

Водночас у численних відповідях користувачів на допис президента звертається увага, що процес затягування з призначеннями є типовим для американської політики. "Так само було і у Обами",- нагадується в інших повідомленнях.

Як повідомляв Укрінформ, після президентських виборів у США, з приходом нового глави держави, керівництво державної адміністрації змінюється майже повністю. Передусім, це стосується глав і заступників міністерств, а також "політичних послів", які були призначені попереднім президентом та не були кар'єрними дипломатами. 

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-