Теракти в Лондоні: загинули шестеро людей, усіх нападників убили

Теракти в Лондоні: загинули шестеро людей, усіх нападників убили

Укрінформ
Як мінімум шість людей стали жертвами нападів на людей, що сталися в ніч на неділю в центрі Лондона.

Про це повідомляє BBC з посиланням на Скотланд-Ярд.

Там також заявили, що підозрюваних було троє, всі вони вбиті поліцейськими. На всіх підозрюваних були муляжі поясів смертників, які не містили вибухових речовин і не становили реальної загрози.

До лікарень доставлено близько 30 постраждалих в результаті нападів. Поліція продовжує працювати на місці події, але, за словами кореспондента Бі-бі-сі, напруга спала.

За версією поліції, у суботу ввечері підозрювані на фургоні в'їхали в пішоходів на Лондонському мосту. Потім вони доїхали до довколишнього жвавого району "Боро Маркет". Там зловмисники імовірно кинули фургон і з ножами напали городян.

Про особиі терористів нічого невідомо. Жодна терористична організація поки не взяла на себе відповідальність за теракти.

Мер британської столиці Садік Хан рішуче засудив "навмисний і підлий напад на мирних лондонців і гостей міста".

Президент США Дональд Трамп написав в Twitter, що США "зроблять усе можливе, щоб допомогти Лондону і Сполученому Королівству". "Ми з вами! Хай береже вас Господь!", - додав він.

Французький лідер Еммануель Макрон висловив співчуття постраждалим та їхнім близьким, додавши: "Перед обличчям цієї нової трагедії Франція більше ніж будь-коли на боці Великої Британії".

Фото: The Sun

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-