Теракти в Лондоні: США пропонують Британії будь-яку допомогу

Теракти в Лондоні: США пропонують Британії будь-яку допомогу

Укрінформ
Американський уряд висловив готовність надати британській стороні будь-яку необхідну допомогу в розслідуванні та реагуванні на терористичні напади, які сталися в ніч на неділю в Лондоні.

Про це йдеться в офіційній заяві Державного департаменту США, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Сполучені Штати засуджують боягузливі атаки на мирних жителів Лондона, що сталися сьогодні ввечері. Як ми розуміємо, поліція Великобританії зараз класифікує це як терористичні акти. Сполучені Штати готові надати будь-яку допомогу, яку влада Сполученого Королівства може запитати", - наголошується в документі.

Американська влада також висловила співчуття сім'ям і близьким загиблих. "Ми бажаємо повного й швидкого одужання пораненим під час нападу. Всі американці солідарні з народом Сполученого Королівства", - підкреслили в Державному департаменті США.

Як повідомляв Укрінформ, у Лондоні в суботу ввечері сталася серія терактів. Зокрема, на Лондонському мосту водій спрямував фургон на натовп, внаслідок чого загинуло кілька людей (поліція не називає точну кількість).

За різними даними, до десятка людей отримали поранення. Водночас, в районі "Бороу маркет" сталася ножова атака. Поліцейським довелося відкрити вогонь. У зв'язку з цими інцидентами розшукуються троє осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-