Комі vs Трамп: слухання в Сенаті призначили на 8 червня

Комі vs Трамп: слухання в Сенаті призначили на 8 червня

Укрінформ
Колишній директор ФБР Джеймс Комі може підтвердити або спростувати заяву про втручання президента США у слідство відносно його радника Макла Флінна під час слухань у Сенаті, призначених на наступний четвер, 8 червня.

Про це заявило керівництво Комітету Сенату США з питань розвідки, повідомило видання USA Today.

"Голова розвідувального комітету Річард Берр і старший член комітету, сенатор Марк Уорнер заявили в четвер, що слухання Комі відбудуться о 10 ранку 8 червня", - зазначається в повідомленні.

При цьому уточнюється, що заплановано як відкриті слухання, так і закрита частина засідання, де Комі відповідатиме на запитання, пов'язані із засекреченою інформацією.

Очікується, що Комі свідчитиме про його розмови з президентом Дональдом Трампом, у тому числі відносно тверджень, що Трамп звертався до нього з проханням припинити розслідування ФБР відносно Флінна. У разі підтвердження цього факту, це може бути інтерпретоване як спроба тиску президента на слідство.

Як повідомлялося, Трамп минулого місяця неочікувано звільнив Комі з посади директора ФБР, коли той наполегливо просувався у розслідуванні щодо зв'язків оточення Трампа з російським урядом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-