Партія Мей може втратити більшість у парламенті

Партія Мей може втратити більшість у парламенті

Дослідження
Укрінформ
Британська Консервативна партія, яку очолює прем'єр-міністр Тереза Мей, може недобрати місць для здобуття більшості в парламенті під час загальнонаціональних виборів у червні.

Про це свідчать данні дослідження YouGov, повідомляє Reuters з посиланням на The Times.

"На відміну від низки опитувань громадської думки, які показували, що консерватори зможуть збільшити свою більшість, нове дослідження YouGov показало, що вони можуть втратити 20 із нинішніх 330 місць, а опозиційна Лейбористська партія може отримати близько 30 місць", - йдеться у повідомленні.

Таким чином, згідно з результатами цього дослідження, партії Мей може не вистачити 16 із необхідних 326 місць для здобуття більшості та формування уряду без підтримки інших партій.

Як відзначає видання, раніше низка досліджень, проведених протягом останніх тижнів, демонстрували зменшення розриву між консерваторами та лейбористами.

Як повідомляв Укрінформ, 18 квітня прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила, що хоче провести дострокові парламентські вибори. Пропозиція прем’єрка здобула підтримку парламенту, пересунувши раніше заплановану дату виборів з 2020 року на червень цього року. В результаті вибори у Британії пройдуть 8 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-