Теракт у Манчестері: британська поліція затримала вже 14 підозрюваних

Теракт у Манчестері: британська поліція затримала вже 14 підозрюваних

Укрінформ
Британська поліція оголосила, що заарештувала в неділю 25-річного чоловіка і провела обшук у зв'язку з терактом на концерті в Манчестері. Наразі затриманих уже 14 осіб.

Про це повідомляє Радіо Свобода

"Згідно з заявою поліції Великого Манчестера, поліцейські затримали чоловіка за звинуваченням у тероризмі в Олд Траффорді, на схід від міста, а також провели обшуки в районі Мосс-Сіде в Манчестері. Таким чином, загальна кількість затриманих склала 14 осіб", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що поліція проводить розслідування обставин теракту і намагається захопити всю мережу учасників і організаторів, пов'язаних із виконавцем. Смертника, який влаштував вибух, ідентифікували як 22-річного уродженця Британії, лівійця за походженням Салмана Абеді.

Як повідомлялося, в ніч на 23 травня стався вибух на території «Манчестер Арени» в однойменному британському місті. Це сталося після концерту американської співачки Аріани Гранде. Унаслідок вибуху 22 людини загинули, ще 59 були поранені.

Угруповання «Ісламська держава» взяло на себе відповідальність за вибух.

У Великій Британії вживають посилених заходів безпеки. Але, за інформацією силовиків, рівень загрози у країні вдалося значно знизити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-