Екс-директор ЦРУ: Росія нахабно нехтує попередженнями США

Екс-директор ЦРУ: Росія нахабно нехтує попередженнями США

Укрінформ
Директор ЦРУ часів президента Обами Джон Бреннан назвав втручання Росії у вибори в США "нахабним" нехтуванням попереджень та підтвердив, що контакти між представниками російського уряду і президентської кампанії Трампа фігурували в розвідувальних донесеннях.

Про це він заявив у вівторок під час слухання в Комітеті Палати представників США з питань розвідки, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Це має бути зрозуміло кожному, що Росія нахабно втрутилася (в президентські вибори в США – ред.) попри чіткі попередження не робити цього", - заявив Бреннан. 

Він підкреслив, що під час перебування на посаді читав розвідувальні зведення про взаємодію оточення Трампа з російською стороною.

"Я зустрічав інформацію, і я в курсі розвідданих, які виявили контакти та взаємодію між російськими офіційними посадовцями та особами з боку США, залученими до кампанії Трампа, що викликало у мене стурбованість через відомі зусилля росіян підкупити таких осіб", - зауважив екс-глава ЦРУ.

За його словами, це викликало запитання, чи вдалося росіянам залучити цих осіб до співробітництва.

Бреннан у вівторок відповідає на запитання Комітету з питань розвідки Палати представників США як на відкритих слуханнях, так і в режимі закритого засідання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-