Міністр фінансів Британії через теракт перервав поїздку до Брюсселя

Міністр фінансів Британії через теракт перервав поїздку до Брюсселя

Укрінформ
Міністр фінансів Великої Британії Філіп Хеммонд заявив, що він повернеться у Лондон з Брюсселя раніше, ніж планувалося, у зв'язку з атакою, внаслідок якої у понеділок пізно ввечері у Манчестері загинули 22 особи та десятки отримали поранення.

Про це повідомляє Reuters.

"Хеммонд наголосив, що він повернеться у Лондон відразу після зустрічі міністрів фінансів європейських країн у вівторок вранці", - йдеться у повідомленні.

У вівторок повинен зібратися Комітет з надзвичайної безпеки британського уряду, щоб обговорити вибух під час концерту американської співачки Аріани Гранде.

Як повідомляв Укрінформ, напередодні пізно ввечері під час концерту Аріани Гранде на стадіоні "Манчестер Арена" стався вибух. За останніми даними, кількість загиблих унаслідок вибуху зросла до 22 осіб. Раніше повідомлялося, що в результаті вибуху загинули 19 людей, щонайменше 59 отримали поранення. Британська поліція заявила, що розглядає інцидент як терористичний акт. За попередніми даними, вибух стався у фойє "Манчестер Арени" о 22:30, у момент завершення концерту.

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей заявила, що правоохоронні служби з'ясовують усі деталі терористичної атаки.

Відповідальність за атаку вже взяло на себе терористичне угрупування "Ісламська держава".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-