Ле Пен візьме участь у парламентських виборах у Франції

Ле Пен візьме участь у парламентських виборах у Франції

Укрінформ
У Франції лідер праворадикальної партії "Національний фронт" Марін Ле Пен заявила, що братиме участь у парламентських виборах, які пройдуть у Франції в червні.

Про це повідомляє у п'ятницю Радіо Свобода.

"18 травня в ефірі французькому телеканалу TF1 Ле Пен заявила, що має намір балотуватися в Національні збори від міста Енен-Бомон, на північному заході Франції, де у другому турі президентських виборів вона отримала 60 відсотків голосів виборців", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, згідно з опитуваннями, партія новообраного президента Франції Еммануеля Макрона La Republique En Marche! ("Республіко, вперед!") має високі шанси перемогти у призначених на 11 та 18 червня двох турах виборів до парламенту Франції. Пропрезидентська сила дещо випереджає партію "Республіканці" та ультраправий "Національний фронт", лідера якого Марін Ле Пен Макрон переміг у другому турі президентських виборів. Але для здійснення обіцяних реформ Макронові має знадобитися в парламенті підтримка правоцентристів.

Як повідомлялося, 7 травня Ле Пен програла у другому турі президентських виборів представникові партії La Republique En Marche! ("Республіко, вперед!") Еммануелю Макрону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-