Трамп про зустріч із Лавровим: Ми мали дуже й дуже гарну розмову

Трамп про зустріч із Лавровим: Ми мали дуже й дуже гарну розмову

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп вкрай позитивно охарактеризував його розмову з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим у середу, зауваживши, що вони зосереджували увагу, головним чином, на сирійському врегулюванні.

Про це він заявив журналістам у Білому домі одразу після переговорів з російським міністром, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Ми мали дуже й дуже гарну розмову з паном Лавровим", - заявив Трамп під час зустрічі в Овальному кабінеті з колишнім держсекретарем США Генрі Кіссінджером, яка відбулася одразу після його розмови з російським міністром закордонних справ.

"Що ми хочемо зробити – це побачити, як убивства, жахливі вбивства в Сирії будуть припинені якомога скоріше, і кожна сторона працює над цим", - наголосив президент США.

Водночас, відповідаючи на запитання журналістів, Трамп заперечив, що звільнення ним директора ФБР Джеймса Комі, який очолював розслідування щодо втручання РФ у президентські вибори в США, якимось чином вплинули на сьогоднішню зустріч з міністром Лавровим. За словами Трампа, Комі просто "не виконував свою роботу належним чином".

Як повідомляв Укрінформ, Трамп, який виступає за зближення відносин з Росією, погодився прийняти у себе в резиденції Лаврова, який перебуває в середу й четвер з візитом у Сполучених Штатах. До цього Лавров провів зустріч з державним секретарем США Рексом Тіллерсоном.

Фото: МЗС Росії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-