Лавров підтвердив: Трамп і Путін зустрінуться за два місяці в Гамбурзі

Лавров підтвердив: Трамп і Путін зустрінуться за два місяці в Гамбурзі

Укрінформ
Президенти США і Росії Дональд Трамп і Володимир Путін планують провести особисту зустріч на полях саміту G20 у Гамбурзі, який пройде в першій половині липня.

Про це заявив у Вашингтоні глава МЗС Росії Сергій Лавров після зустрічі з главою Білого дому, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Президенти під час недавньої розмови по телефону підтвердили, що будуть зустрічатися на полях саміту G20 у Німеччині в першій декаді липня", - зауважив Лавров.

Зустріч лідерів країн "Великої двадцятки" має пройти 7-8 липня в німецькому місті Гамбург. У цій події передбачається участь як Трампа, так і Путіна.

Як повідомив глава МЗС Росії, під час його зустрічі з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном він обговорив способи, як можна "просунутися" по основних пунктах порядку денного перед переговорами Трампа і Путіна. Серед них Лавров виділив сирійське врегулювання, а також інші питання, щодо яких можна досягти "відчутних результатів".

"Тож, у будь-якому випадку вони (президенти США і Росії – ред.) побачаться в липні", - підсумував Лавров.

Як повідомляв Укрінформ, глава МЗС Росії перебуває з дводенним візитом у США, під час якого він уже провів зустрічі в середу з державним секретарем США Рексом Тіллерсоном і президентом Дональдом Трампом.

Карикатура: Charlie Hebdo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-