Глава Мін’юсту Туреччини обговорив у США деталі екстрадиції Гюлена

Глава Мін’юсту Туреччини обговорив у США деталі екстрадиції Гюлена

Укрінформ
Міністр юстиції Туреччини Бекір Боздаг у рамках робочого візиту у Вашингтон провів чотиригодинні переговори з делегацією Міністерства юстиції США.

Про це повідомляє агентство Anadolu.

«На переговорах обговорювалися технічні деталі питання екстрадиції ватажка терористичної течії «Паралельна держава» (FETO) Фетуллаха Гюлена», - йдеться в повідомленні.

Як повідомили в Мін’юсті Туреччини, в переговорах з турецького боку взяли участь заступник директора департаменту з питань міжнародного права при Міністерстві юстиції Фаріс Карак і три співробітники Генпрокуратури Анкари.

Раніше Боздаг провів 45-хвилинну зустріч з генпрокурором США Джефом Сешнсом.

Як повідомляв Укрінформ, раніше президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган заявив, що Туреччина ще має надію на видачу владою США мусульманського проповідника Фетуллаха Гюлена, який звинувачується в організації спроби перевороту в липні минулого року.

Як відомо, в ніч з 15 на 16 липня 2016 року була проведена спроба збройного перевороту в Туреччині, в організації якого Анкара звинувачує Фетуллаха Гюлена, який нині живе в Америці, через що турецька влада продовжує вимагати у Вашингтона його екстрадиції (https://www.ukrinform.ru/rubric-world/2212228-turcia-vse-ese-nadeetsa-cto-ssa-vydadut-gulena.html).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-