Трамп не має бізнесу в Росії – Білий дім

Трамп не має бізнесу в Росії – Білий дім

Заява
Укрінформ
Нинішній президент США Дональд Трамп не має ділових зв'язків з російськими компаніями чи посадовцями.

Про це заявив у вівторок під час прес-брифінгу в відповідь на запит сенатора Ліндсі Грема речник Білого дому Шон Спайсер, передає власний кореспондент Укрінформу. 

"Президент, очевидно, був поінформований щодо пропозиції сенатора Грема після того, як він зробив її сьогодні, і він вітає це. Він (Дональд Трамп – ред.) не має жодного бізнесу в Росії. Він не має жодних зв'язків з Росією", - заявив речник адміністрації американського президента.

Спайсер зауважив, що Білий дім готує офіційну відповідь для сенатора Лідсі Грема, для чого залучив юридичну компанію. Він також підкреслив, що це питання є простим для з'ясування. 

Сенатор Грем звернувся до адміністрації Білого дому з проханням уточнити, чи має Дональд Трамп ділові зв'язки з росіянами. У вівторок, в одному з телеінтерв'ю законодавець зауважив, що це запитання виникло у нього після нечіткої відповіді екс-директора АНБ Джеймса Клеппера під час слухань у Сенаті напередодні.

"Я хочу знати більше про бізнес Трампа", - пояснив Грем свою позицію. Він нагадав, що Клеппер не висловив зі свого боку занепокоєнь щодо наявності ділових відносин Трампа з РФ, однак натякнув, що це може розслідувати ФБР. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-