За словами поліцейських, пацюки випили конфіскований  алкоголь

За словами поліцейських, пацюки випили конфіскований алкоголь

Укрінформ
У східному індійському штаті Біхар щури випили тисячі літрів конфіскованого алкоголю, заявили місцеві поліцейські.

Про це повідомляє BBC.

У квітні 2016 року в штаті заборонили продаж і вживання спиртного. Головний міністр штату Біхар Нитиш Кумар оголосив про заборону на алкоголь невдовзі після того, як зайняв свій пост. За зберігання та продаж алкоголю були заарештовані понад 40 тисяч осіб, а поліція вилучила понад 900 тисяч літрів нелегального алкоголю.

За вживання і продаж алкоголю за законами штату Біхар можна отримати до 10 років позбавлення волі.

Як стверджують співробітники поліцейських ділянок, де зберігався конфіскат, більша частина вилученого алкоголю знищена щурами. Керівництво поліції почало перевірку. Скільки саме алкоголю зникло, ще треба уточнити в ході розслідування.

Приблизно тисяча поліцейських ділянок штату отримали розпорядження відзвітувати про збереження конфіскату. Співробітників поліції також перевірять на предмет вживання цих напоїв. Якщо вдасться довести, що алкоголь випили самі поліцейські, вони підуть під суд.

Зазначимо, що з лютого 2017 року влада ще більше посилили антиалкогольне законодавство: тепер суддям, чиновникам та іншим держслужбовцям заборонено вживати спиртне не тільки на території штату Біхар, а й по всій Індії і навіть за кордоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-