Трамп у Тwitter: ЗМІ фейкових новин офіційно вийшли з-під контролю

Трамп у Тwitter: ЗМІ фейкових новин офіційно вийшли з-під контролю

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп продовжує сортувати американські медіа на улюблені й так звані "фейкові", що критикують його, й цього разу, на його думку, "вийшли з-під контролю".

Про це він написав у кількох твітер-повідомленнях у четвер.

"ЗМІ фейкових новин офіційно вийшли з-під контролю. Вони тепер робитимуть або говоритимуть будь-що для того, щоб привернути увагу - ніколи не було таких часів, як зараз!", - наголосив Трамп.

У дописах президента не уточнюється, що він мав на увазі. Натомість у відповідях користувачів звертається увага на слухання директора ФБР Джеймса Комі, які відбулися напередодні. Він назвав Росію найбільшою загрозою для цивілізованого світу та під тиском сенаторів був змушений нагадати про зв'язки оточення Трампа з російським урядом.

"Вони (ЗМІ – ред.) лише повторюють те, що говорять ФБР та високопосадовці. З-під контролю вийшов президент, який не хоче вірити в правду", - написав у відповідь Трампу один із користувачів. 

Водночас, президент привітав своє улюблене шоу на телеканалі Fox News під назвою "Фокс і друзі", яке підтримує політику нинішнього глави Білого дому, а він, своєю чергою, регулярно посилається на це шоу у своїх твітер-дописах.

"Вітаю "Фокс і та друзі" через їх неймовірне різке підвищення рейтингів", - йдеться в наступному повідомленні на сторінці президента.

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці квітня Державний департамент США оголосив про офіційне призначення колишньої ведучої "Фокс і друзі" Гізер Науерт речницею відомства. З моменту призначення Науерт жодного разу не провела брифінг у Державному департаменті США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-