Польща завернула “Нічних вовків” ще на кордоні

Польща завернула “Нічних вовків” ще на кордоні

Укрінформ
Лідер російського мотоклубу "Нічні вовки" Олександр Залдостанов, відомий також як «Хірург», на прес-конференції в білоруському Бресті розповів, що польські прикордонники не пропустили в свою країну групу байкерів, які стартували з Калініграда.

Про це повідомляє Sputnik Білорусь.

"Сьогодні у мене є інформація про те, що нашу колону, яка стартувала з Калінінграда в Бранево, було зупинено. Польські прикордонники звіряли кожен мотоцикл за номером, щоб знайти "Нічних вовків", і розгортали їх з кордону", - сказав Залдостанов.

Як повідомляв Укрінформ, Держприкордонслужба України відстежує переміщення російських байкерів, які влаштували черговий мотопробіг по Європі, а також інших осіб, які можуть спробувати в'їхати в Україну для дестабілізації ситуації під час травневих свят.

У 2016 році байкери клубу «Нічні вовки», які здійснювали мотопробіг «Дороги Перемоги», не змогли перетнути білорусько-польський кордон.

У 2015 році за день до початку мотопробігу «Нічних вовків» за маршрутом Москва-Берлін польська, чеська і німецька влада заявила, що не пустить байкерів на територію своїх країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-