У Білому домі відмовилися коментувати гріхи Флінна

У Білому домі відмовилися коментувати гріхи Флінна

Укрінформ
Білий дім відхрещується від спроб встановити, чи порушував екс-радник президента США Майкл Флінн законодавство, коли отримував серйозні суми від іноземних урядів.

Всі запитання на цю тему у Трампа переадресовують в органи, що займаються розслідуванням, зазначив у вівторок під час брифінгу в Вашингтоні речник Білого дому Шон Спайсер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Це буде питанням для нього (Майкла Флінна – ред.) і для органів правосуддя", - відповів офіційний представник адміністрації на запитання журналістів про екс-радника Трампа.

Як заявили раніше в Комітеті з питань нагляду Палати представників США, до Флінна мають місце запитання в контексті отримання ним $45 тис. від російських офіційних осіб. При цьому не виключалося, що він може бути притягнутий до кримінальної відповідальності, оскільки як колишній офіцер збройних сил він не міг приймати грошові винагороди від іноземних держав.

Крім того, за повідомленнями американських ЗМІ стало відомо, що Флінн отримував гроші також від турецького уряду для лобіювання їх інтересів.

Нагадаємо: в лютому цього року екс-генерал Майкл Флінн був вимушений піти з посади радника президента США з питань національної безпеки через скандал, пов'язаний з його неправдивими свідченнями про зв'язки з російськими офіційними посадовцями, зокрема, з послом РФ у Сполучених Штатах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-