У Сенаті США відмовили в імунітеті Флінну за його свідчення про зв'язки з РФ

У Сенаті США відмовили в імунітеті Флінну за його свідчення про зв'язки з РФ

Укрінформ
Американські сенатори в Комітеті з питань розвідки не погодилися на умову екс-радника президента США Майкла Флінна надати йому імунітет від судового переслідування в обмін на його добровільні свідчення про зв'язки з урядом Росії.

Про це пише в п'ятницю впливове американське видання The Hill.

"Розвідувальний комітет Сенату відхилив прохання колишнього радника президента з питань національної безпеки Майкла Флінна щодо імунітету в обмін на його свідчення в розслідуванні Комітету щодо російського втручання в президентські вибори 2016 року, принаймні цього разу (на нинішніх слуханнях – ред.)", - йдеться в повідомленні.

Комітет не влаштувало, в тому числі, формулювання "принаймні цього разу", пише видання із посиланням на повідомлення NBC. Розслідування в Сенаті російського сліду триває, тож нинішнє рішення Комітету не виключає укладання такої угоди з Флінном у майбутньому, зазначається в матеріалі.

У цьому зв'язку Президент США Дональд Трамп також відреагував на ситуацію.

"Майк Флін не мусив просити імунітету в цьому полюванні на відьом (виправданням великої поразки на виборах) з боку ЗМІ і демократів у історичних масштабах", - зазначив нинішній глава Білого дому у одному зі своїх твітер-повідомлень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-