Стало відомо ім'я майбутнього голови парламенту Болгарії

Стало відомо ім'я майбутнього голови парламенту Болгарії

Укрінформ
Представник партії ГЕРБ (Громадяни за європейський розвиток Болгарії) Дмитро Главчев висунутий кандидатом на посаду голови Народного зібрання Болгарії.

Про це повідомив лідер партії Цветан Цветанов, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Кандидатура Дмитра Главчева була одностайно підтримана керівництвом партії, а в середу він буде запропоновано на посаду голови Народного зібрання», - повідомив Цветанов.

Заступниками голови парламенту стануть представники партії ГЕРБ, Болгарської соціалістичної партії, партії «Воля», коаліції «об'єднаних патріотів», а також Руху за права і свободи.

Як повідомлялося, раніше президент Болгарії Румен Радев підписав указ про проведення першого засідання парламенту нового скликання у середу, 19 квітня.

У парламенті вже створена правляча коаліція, до якої увійшли представники партії ГЕРБ і «Об'єднаних патріотів» (122 мандати з 240). Очікується, що склад нового уряду країни буде затверджено в найближчі два тижні.

На посаду майбутнього прем'єр-міністра коаліція має намір запропонувати кандидатуру Бойка Борисова. Це буде його третій термін на цій посаді.

Фото: clubz.bg

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-