ФСБ РФ заявляє про затримання одного з організаторів теракту в пітерському метро

ФСБ РФ заявляє про затримання одного з організаторів теракту в пітерському метро

Укрінформ
ФСБ Росії затримала одного з імовірних організаторів теракту в петербурзькому метро 3 квітня - 27-річного уродженця Центральної Азії Аброра Азімова.

Про це повідомляє ТАСС.

"Федеральною службою безпеки РФ у рамках порушеної СК Росії кримінальної справи за фактом терористичного акту в метрополітені Санкт-Петербурга сьогодні в Одинцовському районі Московської області затриманий один із організаторів розслідуваного злочину, виходець з Центральноазіатського регіону Азімов Аброр Ахралович, 1990 року народження, який підготував терориста - смертника (котрий вчинив вибух в метро - прим. ТАСС) Акбаржона Джалілова", - повідомили в Центрі громадських зв'язків ФСБ.

У даний час Аброр Азімов доставлений у Слідчий комітет.

3 квітня на перегоні між станціями "Технологічний інститут" та "Сінна площа" петербурзького метро прогримів вибух. В результаті теракту загинули 14 пасажирів і терорист, який привів у дію вибуховий пристрій. Постраждалими при вибуху в петербурзькому метро визнані 102 людини. Слідчий комітет назвав ім'я чоловіка, який влаштував вибух, за версією Слідкому - це уродженець Киргизії Акбаржон Джалілов, 1995 року народження.

Фото: @Ukr_ukrop

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-