Держдеп не виключив зустрічі Тіллерсона з Путіним в Москві

Держдеп не виключив зустрічі Тіллерсона з Путіним в Москві

Укрінформ
Державний секретар США Рекс Тіллерсон під час свого візиту до Москви може зустрітися з президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це заявив у вівторок під час прес-брифінгу по телефону в.о. речника Державного департаменту США Марк Тонер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Поки ми не отримали відповідного запрошення. Можливо, воно надійде завтра", - зазначив представник американського зовнішньополітичного відомства.

Як повідомляло агентство, візит глави Держдепартаменту США до Москви розпочнеться в середу. У програмі візиту передбачені, зокрема, переговори Рекса Тіллерсона з міністром закордонних справ РФ Сергієм Лавровим.

Водночас Марк Тонер не підтвердив інформацію окремих ЗМІ, що глава держдепартаменту США під час перебування на міністерській зустрічі країн G-7 в Італії начебто запитав у колег, для чого американських платників податків має хвилювати конфлікт в Україні.

"Наша позиція не змінилася, ми як і раніше твердо підтримуємо український уряд і мінський процес", - заявив представник Держдепартаменту США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-