Сенатор Маккейн вважає, що ракетний удар по Асаду має стати лише початком

Сенатор Маккейн вважає, що ракетний удар по Асаду має стати лише початком

Укрінформ
Голова Комітету Сенату США з питань Збройних сил сенатор Джон Маккейн висловив сподівання, що ракетний удар по авіабазі сирійських урядових сил стане лише початком відходу Вашингтона від провальної політики в Сирії.

Таке переконання він висловив у п'ятницю в інтерв'ю телеканалу Fox News.

"Я маю сподівання, що ми могли би поновити нашу підтримку вільної сирійської армії, встановити заборонені для польотів зони та просунутися вперед. Це (ракетний удар – ред.) дуже важливий сигнал, але це початок відходу від провальної політики, яка тривала протягом останніх восьми років", - зауважив сенатор.

Маккейн також підкреслив, що президент Трамп, віддавши наказ про застосування зброї, довірився "найсильнішій" команді з питань національної безпеки. Водночас, законодавець зауважив, що не має впевненості, чи буде президент прислуховуватися до них і надалі, але це рішення, за його словами, стало результатом "колективного мудрого підходу" людей, які мають великий досвід.

Крім того, Маккейн назвав президента Росії Путіна, що продовжує надавати підтримку режиму Асада, "старим злочинцем з КДБ", який розуміє лише тоді, коли проти нього застосовують силу.

"Якщо згадати про часи Рональда Рейгана: мир - через застосування сили. Президент учора ввечері продемонстрував силу", - зауважив американський сенатор.

Фото: defensenews.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-