Колишній радник Трампа зізнався, що отримував гроші від Росії

Колишній радник Трампа зізнався, що отримував гроші від Росії

Укрінформ
Колишній радник президента США з національної безпеки Майкл Флінн у новій декларації про доходи повідомив про отримання 45 тис. доларів від Russia Today за промову, виголошену в 2015 році.

У першому фінансовому звіті, який Флінн подав у лютому за кілька днів до своєї відставки, ці дані відсутні, зазначає Російська служба Бі-бі-сі.

У нових документах, оприлюднених у суботу, екс-радник також повідомляє про отримання винагород та гонорарів за співпрацю з російським вантажним перевізником "Волга-Дніпро" і з американською дочірньої компанією "Лабораторії Касперського".

Загалом, згідно з документами, в минулому році екс-радник заробив 1,3 млн доларів.

У декларації Флінна від 11 лютого згадувалося отримання гонорарів за промови, але не були вказані назви компаній, які платили йому винагороду. За даними видання Washington Post, Білий дім попросив Флінна навести назви всіх цих організацій.

Як повідомляв Укрінформ, раніше на цьому тижні Флінн заявив, що в обмін на захист від кримінального переслідування готовий під присягою розповісти все, що йому відомо про спроби Москви вплинути на вибори в США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-