Теракт у Вестмінстері: затримано ще одного підозрюваного

Теракт у Вестмінстері: затримано ще одного підозрюваного

Укрінформ
У британському Бірмінгемі поліція заарештувала ще одного підозрюваного у справі про теракт біля будівлі парламенту у Лондоні 22 березня, у результаті якого загинуло п'ятеро осіб.

Про це повідомляє BBC з посиланням на лондонську поліцію.

«Столична поліція повідомила, що 30-річного чоловіка затримали в неділю за підозрою в підготовці терористичних актів», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ще один заарештований в минулий четвер в Бірмінгемі 58-річний чоловік залишається під вартою. Арештовану в Манчестері 32-річну жінку випустили під заставу до кінця березня.

У середу злочинець, ідентифікований як Халід Масуд, в'їхав у натовп людей на Вестмінстерському мосту, після чого накинувся на поліцейського з ножем і спробував проникнути в будівлю парламенту країни, але був застрелений поліцією.

На сьогодні відомо, що в результаті інциденту загинули п'ятеро осіб, включаючи нападника.

Масуд діяв самотужки та був натхненний терористичною пропагандою. Також було виявлено, що за дві хвилини до нападу його телефон підключався до додатку обміну повідомленнями WhatsApp. Однак усі текстові повідомлення були зашифрованими. Прес-секретар компанії вже заявив, що вони співпрацюють зі слідством.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-