Теракт в Лондоні: Держдеп підтвердив загибель і поранення громадян США

Теракт в Лондоні: Держдеп підтвердив загибель і поранення громадян США

Укрінформ
Державний департамент США офіційно підтвердив загибель одного громадянина США, а також поранення ще одного американця під час нападу терориста в центрі британської столиці, що стався в середу.

З відповідною заявою виступив у четвер під час брифінгу в Вашингтоні в.о. речника відомства Марк Тонер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми можемо підтвердити, що громадянин США Курт Кокрен був вбитий під час вчорашньої атаки", - повідомив представник американського Держдепу.

Він також повідомив, що інший громадянин США був поранений під час нападу.

"Ми, звичайно, перебуваємо в готовності забезпечити будь-яку можливу допомогу", - зазначив Тонер.

Крім того, представник зовнішньополітичного відомства США повідомив, що американське посольство в Британії поширило попередження для громадян США в Лондоні та прилеглих районах у зв'язку з інцидентом. У ньому подорожуючим наполегливо рекомендується зберігати обережність та спостерігати за повідомленнями ЗМІ та місцевих джерел інформування.

Як повідомляв Укрінформ, 22 березня в Лондоні сталася серія терористичних атак: спочатку авто в'їхало в натовп на Вестмінстерському мосту, потім біля парламенту нападник вбив поліцейського. В Лондоні назвали ці події терактом.

Під час поліцейських рейдів були затримані семеро підозрюваних у причетності до нападів. Водночас, за повідомленнями українського МЗС, українців серед загиблих на Вестмінстерському мосту в Лондоні немає.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-