Манафорт заявив, що не причетний до хакерів і російського керівництва

Манафорт заявив, що не причетний до хакерів і російського керівництва

Укрінформ
Екс-керівник президентської кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт категорично заперечує свою причетність до появи на WikiLeaks викрадених листів керівництва демократів під час виборів, а також свої зв'язки з російським урядом.

На цьому він наголосив у заяві, оприлюдненій у понеділок, передає Укрнформ.

"Припущення про те, що я коли-небудь працював разом з кимось над оприлюдненням викрадених електронних листів або прагнув підірвати інтереси Сполучених Штатів є хибним", - цитує документ видання USA Today.

Манафорт обгрунтував свою позицію тим, що досі не з'явилося жодних доказів на підтвердження цьому.

"Я розчарований тим, що хтось має довіру твердженням окремих індивідуумів, які мають явні політичні мотиви, та здійснюють нахабні спроби дискредитувати мене і законність вибору президента Трампа", - написав Манафорт.

Його заява з'явилася після промови старшого члена Комітету з питань розвідки Палати представників Адама Шиффа під час слухань у понеділок в Конгресі США з питань активності Росії. Шифф, зокрема, сказав, що Манафорт обрав Картера Пейджа в якості "звідника для кампанії Трампа і російських інтересів".

Нагадаємо: Пол Манафорт був вимушений залишити кампанію Трампа в серпні минулого року після скандалу, пов'язаного з можливим незаконним отриманням грошей від проросійського президента України Віктора Януковича, у якого він працював консультантом під час виборчої кампанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-