Трамп знімає обмеження на викиди в атмосферу для

Трамп знімає обмеження на викиди в атмосферу для "створення робочих місць"

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп офіційно розпочав процес перегляду суворих норм, що обмежують викиди в атмосферу від транспортних засобів, встановлених адміністрацією Обами, заявивши, що це дозволить створити нові робочі місця.

З відповідною заявою новий американський лідер виступив у середу в штаті Мічиган, передає Укрінформ.

"Ми скасуємо це виконавче розпорядження, ми відновимо заплановані на початку середньострокові прогнози. Ми забезпечимо, щоби всі правила захищали й відстоювали ваші робочі місця, ваші заводи. Ми будемо справедливими", - цитує президента США видання The Hill.

У цьому зв'язку зазначається, що міністерство транспорту й Агентство охорони навколишнього середовища в середу вже подали документи для того, щоб офіційно відновити процедури перегляду стандартів. Нинішні норми ставлять за мету досягти до 2025 року стандарту економії палива до рівня 54,5 миль на галон (4,3 літри на 100 км).

Автомобільна промисловість США виступає проти цього рішення і вважає, що така мета є занадто дорогою і такою, яку важко досягти, в тому числі, враховуючи звички і переваги автовласників у Сполучених Штатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-