Трамп з нетерпінням чекає зустрічі з Меркель

Трамп з нетерпінням чекає зустрічі з Меркель

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп має велике бажання зустрітися з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель з метою обговорення питань, у яких обидві сторони мають значний інтерес.

Про це заявив у п'ятницю під час брифінгу в Вашингтоні речник Білого дому Шон Спайсер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, президент з нетерпінням чекає зустрічі з канцлером для обговорення питань, які перебувають у сфері наших спільних інтересів", - зауважив представник адміністрації.

Він уточнив, що обидві сторони цікавлять питання економіки й торгівлі, а також забезпечення безпеки.

Як повідомляв Укрінформ, перша зустріч американського й німецького лідерів запланована на 14 березня в Вашингтоні. Очікується, що на порядку денному стоятимуть обговорення двосторонніх відносин, взаємодія на трансатлантичному просторі, зміцнення Північноатлантичного альянсу. Крім того, як зауважили пізніше в Білому домі, передбачається, що лідери говоритимуть про співпрацю в боротьбі з тероризмом, а також розв'язання конфлікту на сході України.

Зі свого боку, Ангела Меркель також представить своє бачення співпраці в рамках "Великої двадцятки", в якій Німеччина цього року головує.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-