Лідер демократів відповів Трампу щодо фото з Путіним

Лідер демократів відповів Трампу щодо фото з Путіним

Укрінформ
Лідер демократичної меншості в Сенаті США Чак Шумер у відповідь на публікацію його фото з Путіним у твітері Трампа написав, що готовий свідчити під присягою про цю зустріч та запропонував команді президента зробити те саме.

Свій допис сенатор розмістив на своєму твітер-акаунті у п'ятницю, передає Укрінформ.

"З радістю відповім під присягою: мій контакт з паном Путіним і його оточенням мав місце в 2003 році в присутності ЗМІ і громадськості. А як щодо вас і вашої команди?", - зазначив у відповідь сенатор.

На фото, яке Дональд Трамп раніше розмістив на своєму на твітер-акаунті, зображені Чак Шумер і Володимир Путін під час візиту останнього до Нью-Йорка. Це була офіційна зустріч. Обидва політики посміхаються під час спілкування, втім дивляться в різні боки.

Як повідомляв Укрінформ, в розпал скандалу навколо нових повідомлень про невідомі раніше зв'язки близького оточення Трампа з російськими посадовцями, сам Трамп вирішив звинуватити демократів у подібному. Він навіть наголосив, що потрібно також розпочати розслідування щодо контактів демократів з росіянами, яке зараз проводиться у ФБР та кількох комітетах Конгресу США щодо команди нинішнього президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-