ЗМІ викрили невідому зустріч Флінна і Кушнера з послом Росії в США

ЗМІ викрили невідому зустріч Флінна і Кушнера з послом Росії в США

Укрінформ
Майкл Флінн, який пішов з посади радника Трампа, як з'ясувалося, мав іншу, невідому раніше зустріч з послом Росії в США Сергієм Кисляком.

Ця зустріч відбулася в період підготовки кабінетом Обами нових санкцій проти РФ, повідомило в четвер видання The Washington Post. На ній був також присутній чоловік Іванки Трамп – Джаред Кушнер, який зараз займає офіційну посаду в Білому домі.

"Джаред Кушнер, зять Трампа, а нині його старший радник, разом із Флінном взяв участь у зустрічі в Trump Tower з російським послом Сергієм Кисляком. Але серед близького оточення Трампа, саме Флінн, який видається, був головним співрозмовником з російським представником", - зауважили виданню джерела з адміністрації.

При цьому підкреслюється, що Флінн і Кушнер мали контакт з офіційним представником російського уряду саме в період перехідної кампанії. Крім того, в цей час адміністрація Обами проводила розслідування щодо втручання Росії у президентські вибори та готувала пакет нових санкцій проти російських спецслужб через це, підкреслюється в повідомленні.

Водночас, наскільки тривалими і частими були контакти Флінна і Кушнера, залишається неясним. Тому поява інформації про раніше невідому зустріч у Trump Tower додає нових деталей в контексті зв'язків близького оточення Трампа з Москвою.

Білий дім неодноразово намагався применшити будь-які зв'язки з послом Кисляком в період передвиборчої кампанії, зауважує видання. Зокрема, Генеральний прокурор Джефф Сешнс у четвер зізнався, що також мав розмови з російським представником попри попередні заперечування будь-яких подібних контактів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-