Трамп звинуватив Обаму в організації

Трамп звинуватив Обаму в організації "зливу", але доказів не надав

Укрінформ
Чинний президент США Дональд Трамп звинуватив екс-президента Барака Обаму в організації витоку інформації у засоби масової інформації.

Про це він заявив в інтерв'ю Fox News, відповідаючи також на запитання, чи вважає він відповідальним Обаму за масові протести проти Республіканської партії у цьому місяці, повідомляє CNN.

"Ні, я думаю, що президент Обама стоїть за цим, тому що його люди точно стоять за цим. І деякі витоки, які ймовірно виходять з цієї групи, дійсно серйозні, тому що це дуже погано з точки зору національної безпеки. Але я також розумію, що це політика. З точки зору того, що він стоїть за цими речами, це політика. І це, ймовірно, продовжиться", - наголосив Трамп.

Зазначається, що Трамп не представив ніяких доказів сказаному.

Раніше глава Білого дому Дональд Трамп розкритикував ФБР через те, що бюро не перешкоджає витоку в ЗМІ секретної розвідувальної інформації, очевидно, що стосується зв'язків оточення президента з російським урядом.

Гнівний пост Трампа з'явився після публікації на сайті CNN про те, що керівництво ФБР відмовило проханню глави адміністрації Білого дому спростувати публікації про зв'язки колишнього радника президента Майкла Флінна з росіянами та його обговорення перспектив скасування санкцій проти Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-