Буш-молодший закликає розслідувати зв'язки команди Трампа з Росією

Буш-молодший закликає розслідувати зв'язки команди Трампа з Росією

Укрінформ
Колишній президент США від Республіканської партії Джордж Буш-молодший підтримав ініціативу докладного розслідування зв'язків оточення Дональда Трампа з представниками російського уряду.

Це він підкреслив під час інтерв'ю програмі "Today" американського центрального телеканалу NBC.

"Я думаю, нам усім потрібні відповіді", - зауважив він, коментуючи позицію голови Спеціального комітету Сенату США з питань розвідки Річарда Берра.

Буш зазначив, що поки не може сказати, як діяти правильно, але, за його словами, "потрібно відповісти на всі запитання".

Американське розвідувальне співтовариство вважає, що Росія втрутилася в президентські вибори в Америці з метою сприяння перемозі одного з кандидатів. Останнім часом була також оприлюднена інформація, що певні посадови особи з ближчого оточення Дональда Трампа мали постійний контакт з представниками російської влади.

У цьому зв'язку екс-президент Джордж Буш підтримав ініціативу сенатора Річарда Берра щодо призначення спеціального прокурора для розслідування цього питання, який не залежатиме від генерального прокурора США, поставленого Трампом на посаду цього місяця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-