Американські ЗМІ назвали трьох кандидатів на зміну Флінну

Американські ЗМІ назвали трьох кандидатів на зміну Флінну

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп розглядає трьох кандидатів, які зможуть на постійній основі зайняти посаду радника з національної безпеки після відставки Майкла Флінна.

Як пишуть "Ведомости", різні американські ЗМІ назвали їх майже одночасно, посилаючись на джерела в Білому домі. Наприклад, про це повідомили Fox News, ABC News і Boston Globe. Це призначений в.о.радника відставний генерал Кіт Келлог, колишній директор ЦРУ Девід Петреус і віце-адмірал Роберт Харуорд.

Джерела The Washington Post і Fox News називають Харуорда найбільш вірогідним наступником Флінна.

"Харуорд – колишній "морський котик" і вважається людиною нинішнього глави Пентагону Джеймса Меттіса", - зазначає Fox News.

Коли Меттіс очолював Центральне командування ЗС США, Харуорд був його заступником. За президента Джорджа Буша-молодшого він входив до Ради з національної безпеки при Білому домі.

Джерела The Washington Post в адміністрації президента кажуть, що обговорення кандидатів на посаду радника після відставки Флінна курирує віце-президент Майк Пенс, в обговоренні беруть участь Меттіс, міністр внутрішньої безпеки Джон Келлі, директор ЦРУ Майк Помпео, старший радник Білого дому Джаред Кушнер, головний стратег адміністрації Стівен Беннон та керівник апарату президента Райнс Прібус.

Фото: Getty images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-