Прем'єр Польщі постраждала у ДТП

Прем'єр Польщі постраждала у ДТП

Фото
Укрінформ
Автомобіль прем’єр-міністра Польщі Беати Шидло у п’ятницю ввечері потрапив у дорожньо-транспорту пригоду в місті Освенцім на півдні Польщі.

За словами речника польського уряду Рафала Бохенека, глава уряду постраждала, але її життю нічого не загрожує, передає власний кореспондент Укрінформу.

“Пані прем’єр проходить лікарську перевірку в одному з міських шпиталів. На щастя, нічого серйозного не трапилося”, - заявив речник Бохенек.

Згодом він поінформував, що стан Шидло є нормальним, але вона пройде перевірку у Варшаві. Відтак, її медичним гелікоптером перевезено до військового шпиталю у Варшаві.

За інформацією поліції Освенціма, під час пересування у місті урядової колони, 21-річний водій автомобіля Fiat Cinquecento пропустив перший автомобіль колони і повертаючи вліво в’їхав у другий, в якому перебувала прем’єр. В результаті ДТП постраждала глава уряду і один з охоронців, який перебував з нею в автомобілі. Інформується, що колона пересувалася з допустимою швидкістю.

На місці події працює поліція і агенція внутрішньої безпеки РП.

Глава МВС Польщі Маріуш Блащак з цього приводу скликав термінову нараду з керівництвом Бюро охорони уряду.

Заступник директора шпиталю в Освенцімі Анджей Якубовський повідомив, що Шидло скаржилася на загальний біль. Відтак, було проведено комплексну перевірку. Він оцінив її стан як стабільний. Лікар не зміг оцінити, наскільки тривалим може бути лікування глави польського уряду.

Фото: PAP/Andrzej Grygiel

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-