У Луїзіані вибухнув газопровід, є постраждалі

У Луїзіані вибухнув газопровід, є постраждалі

Відео
Укрінформ
Щонайменше двоє людей отримали опіки, в тому числі важкі, ще одна людина зникла безвісти в результаті вибуху газопроводу в штаті Луїзіана на півдні США.

Протягом ночі рятувальники намагалися приборкати потужну пожежу, повідомляє в п'ятницю місцевий телеканал Krem2.

"Двоє людей отримали поранення, одна людина була доставлена в опіковий центр у містечку Батон-Руж, ще одна людина зникла безвісти після вибуху, в результаті якого виникла велика пожежа на трубопроводі Phillips 66 поблизу міста Парадайс", - зазначається в повідомленні.

При цьому уточнюється, що інцидент стався напередодні ввечері в місці, де розташований клапан трубопроводу, втім наслідки вибуху довелося долати вночі та зранку п'ятниці.

Поблизу місця аварії на момент її виникнення перебували шестеро працівників. Станом на ранок п'ятниці за місцевим часом, одного з робочих досі не можуть знайти. Двоє людей отримали опіки, ще троє – незначні травми.

На ліквідацію наслідків аварії та пошук зниклої людини були підключені поліція штату, офіс шерифу, департамент контролю за станом навколишнього середовища й центр надзвичайних ситуації округу.

Газ у трубопроводі був негайно перекритий, однак його залишки в трубі, яка простягається на кілька миль від клапану, можуть догорати впродовж наступної доби та навіть кількох днів.

З метою забезпечення безпеки місцеві служби тимчасово перекрили кілька шосе. В районі інциденту евакуйовано сім'ї з близько 60 житлових будинків. Для них розгорнуто польовий табір з пунктами обігріву та харчування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-