Російському опозиціонерові Гальперіну дали 10 діб арешту

Російському опозиціонерові Гальперіну дали 10 діб арешту

Укрінформ
Опозиційного російського політика Марка Гальперіна, затриманого сьогодні, доставили в Реутівський міськсуд, де в неробочий час за відсутності його адвокатів дали 10 діб арешту.

Про це повідомила у Фейсбуці активістка Алла Фролова.

"Марк Гальперін - 10 діб арешту. Інформація - від його адвоката, а у неї - від чергового адвоката суду м.Реутов. Телефони у нього забрали", - написала вона.

Після суду Гальперіна повезли у спецприймальник у підмосковне місто Електросталь, де він перебуватиме під арештом.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні у підмосковному Реутові, у відділенні Ощадбанку, поліція затримала Марка Гальперіна і доставила його в поліцію, відібравши паспорт. Напередодні поліцейські приходили до батьків активіста, розшукуючи його.

7 лютого Гальперін був затриманий співробітниками ФСБ і доставлений в управління. У квартирі, де він живе, було проведено обшук. Повідомлялося, що активіст є свідком у неназваній справі. З нього взяли підписку про нерозголошення.

Гальперін відомий своєю активною участю в пікетах і так званих "прогулянках" опозиційних активістів у Москві. На таких заходах не раз висувалися вимоги зміни влади в Росії і припинення військових дій на території України, а їхніх учасників затримувала поліція.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-