Авіація РФ вдарила по турецьких військових: троє загиблих і 11 поранених

Авіація РФ вдарила по турецьких військових: троє загиблих і 11 поранених

Укрінформ
В результаті авіаудару військового літака підрозділу ВПС РФ, що діють на території Сирії, загинули три та поранено 11 військовослужбовців ЗС Туреччини.

Про це повідомили у Генеральному штабі ЗС Туреччини, інформує Anadolu Ajansi.

«В рамках операції «Щит Євфрату» 9 лютого 2017 року о 8.40 ранку винищувач, що належить Російській Федерації, під час авіаудару влучив у будівлю, де перебували турецькі військовослужбовці. Троє наших героїв загинули від зброї наших друзів, одинадцять отримали поранення, один з них серйозно поранений», - йдеться у повідомленні військового відомства.

Всі поранені були доправлені до лікарні, повідомили у Генштабі. 

З приводу інциденту відбулася телефонна розмова президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана та президента Росії Володимира Путіна, останній виразив співчуття з приводу того, що сталося, та пообіцяв провести детальне розслідування. За іншими даними, сторони домовилися про проведення спільного розслідування трагічного випадку.

Як відомо, у листопаді 2015 року ВПС Туреччини збили російський Су-24 в небі над Сирією, після того, як той порушив турецький повітряний простір. Тоді інцидент призвів до значного погіршення відносин між країнами, їх фактичного розриву у деяких сферах, введення зустрічних санкцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-