Трамп пояснив свою ініціативу щодо побудови стіни на кордоні з Мексикою

Трамп пояснив свою ініціативу щодо побудови стіни на кордоні з Мексикою

Укрінформ
Побудова стіни на кордоні між Сполученими Штатами і Мексикою забезпечить більший рівень безпеки для обох країн, оскільки припинить потік незаконної міграції та наркотиків з Центральної Америки.

Про це заявив у середу президент США Дональд Трамп після підписання відповідного указу, виступаючи перед працівниками Міністерства внутрішньої безпеки країни, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми перебуваємо в центрі кризи на наших південних кордонах. Безпрецедентний потік нелегальних іммігрантів з Центральної Америки шкодить як Мексиці, так і США", - заявив американський лідер.

Він висловив упевненість, що побудова стіни поліпшить безпеку двох країн та підвищить нові економічні можливості по обидва боки кордону.

"Починаючи з сьогоднішнього дня, США повернуть кордони під власний контроль", - заявив глава Білого дому.

При цьому він підкреслив, що планує розпочати будівництво "в партнерстві з мексиканськими друзями", наголосивши, що "глибоко захоплений народом Мексики". Трамп також наголосив, що чекає "з нетерпінням зустрічі з президентом цієї країни".

Як повідомляв Укрінформ, президент США Дональд Трамп у середу підписав указ про комплекс заходів щодо забезпечення захисту південного кордону США з Мексикою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-