Трамп досі вважає вибори сфальсифікованими не на свою користь

Трамп досі вважає вибори сфальсифікованими не на свою користь

Укрінформ
Президент США Дональда Трамп продовжує вважати, що отримана ним перемога применшена через фальсифікацію результатів голосування не на його користь.

Про це заявив у вівторок під час прес-брифінгу в Вашингтоні речник Білого дому Шон Спайсер, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Президент дійсно вважає так. Він заявляв про це раніше та висловлював занепокоєння у зв'язку з фальсифікацією виборів. Він продовжує наполягати на цьому, і його переконання засновані на результатах досліджень та доказів, представлених йому", - сказав журналістам речник Трампа.

При цьому Спайсер не уточнив, про які дослідження йдеться. На прохання поділитися їх результатами, він зауважив, що можливо це станеться.

Водночас, офіційний представник Білого дому підкреслив, що президент не зацікавлений у проведенні офіційного розслідування цієї справи, оскільки отримав перемогу в 32 штатах та голоси понад 300 виборщиків.

Нагадаємо: за результатами президентських виборів 8 листопада 2016 року, перемогу отримав Дональд Трамп. Водночас, кандидат від демократів Гілларі Клінтон, за офіційними підрахунками, мала на майже 3 млн голосів більше свого суперника.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-