Болгарія має стати частиною об'єднаної Європи – новий президент

Болгарія має стати частиною об'єднаної Європи – новий президент

Укрінформ
Новий президент Болгарії Румен Радев закликав громадян та політиків до створення справедливого суспільства, яке стане творцем майбутнього, де країна буде частиною об'єднаної Європи.

Про це він заявив на церемонії вступу на посаду, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Церемонія інавгурації - це символ спадкоємності, без якої неможливо зміцнити державність. Ми втратили енергію та час, але неухильно рухалися в одному напрямі, щоб стати частиною об'єднаної Європи. Разом ми маємо будувати нове, більш справедливе суспільство, яке базується на нормах закону та моралі, на принципах свободи та справедливості, суспільство, яке не є заручником минулого, а творцем майбутнього", - заявив Радев.

Президент пообіцяв, що в ім'я майбутнього Болгарії він конструктивно співпрацюватиме з урядом та парламентом, з політичними партіями та громадянським суспільством, а також з усіма державними інститутами.

"Я буду президентом усіх болгар, незалежно від етнічної приналежності та віросповідання. Безкомпромісно захищатиму права, інтереси та гідність свого народу і вірю, що у нас є сили, щоб протистояти будь-яким випробуванням. Вірю в хороше майбутнє Болгарії", - підсумував Радев.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-