У Киргизстані оголосили жалобу за загиблими в катастрофі Boeing

У Киргизстані оголосили жалобу за загиблими в катастрофі Boeing

Фото
Укрінформ
17 січня оголошено днем жалоби в Киргизькій Республіці за загиблими внаслідок авіакатастрофи вантажного літака «Боїнг-747».

Відповідний указ підписав 16 січня президент Алмазбек Атамбаєв, повідомляє його прес-служба

"Президент Киргизької Республіки Алмазбек Атамбаєв сьогодні, 16 січня, підписав Указ «Про оголошення 17 січня 2017 року днем жалоби в Киргизькій Республіці за загиблими внаслідок авіакатастрофи вантажного літака «Боїнг-747», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в день жалоби на всій території країни, а також на будинках дипломатичних і консульських представництв за кордоном будуть приспущені державні прапори, скасовані розважальні заходи і передачі.

Уряд Киргизької Республіки спільно з органами місцевого самоврядування надасть необхідну допомогу та підтримку родинам загиблих та постраждалим.

Як повідомлялося, вантажний літак Airbus А-330 турецької авіакомпанії ACT Airlines розбився 16 січня о 07:31 за місцевим часом у селі Дача-Суу у Сокулукському районі Чуйської області Киргизстану. Літак впав на житлові будинки.

Фото з сайту knews

Генпрокуратура Киргизстану порушила кримінальну справу за фактом аварії літака за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 280 КК КР (порушення правил безпеки руху і експлуатації повітряного транспорту, що спричинило загибель кількох осіб).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-