Сніговий колапс у Румунії: до боротьби долучилася армія

Сніговий колапс у Румунії: до боротьби долучилася армія

Укрінформ
Військовослужбовці Національної армії Румунії беруть активну участь у наданні допомоги постраждалим від снігової стихії, що обрушилася на країну.

Про це повідомили в прес-службі оборонного відомства Румунії, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Окрім звільнення доріг від снігових заметів, військовослужбовці Дев'ятої мотопіхотної бригади надають допомогу водіям автотранспортних засобів, заблокованих на дорогах країни. У селі Симинок повіту Констанца солдати допомогли терміново госпіталізувати хвору дитину, яку на одному зі всюдиходів відвезли до лікарні міста Меджидіа», - повідомили в Міноборони.

Для надання своєчасної допомоги постраждалим від снігової стихії в постійній готовності знаходяться більше 2,5 тисяч військовослужбовців і близько 400 одиниць військової техніки.

Як повідомили в Міністерстві закордонних справ і європейської інтеграції Молдови, в сніговому полоні в Румунії опинився і молдавський пасажирський автобус, що здійснював рейс Кишинів - Брашов. Усіх пасажирів доставлено до готелю міста Римніку-Серат і розміщено там до закінчення снігового колапса.

Як повідомляв Укрінформ, в результаті сильних снігопадів і шквалистого вітру десятки автомобільних магістралей національного і міжнародного значення в Румунії закрито, на багатьох ділянках залізниці припинено рух пасажирських і вантажних потягів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-