У Красноярську померли чотири людини після коктейлю

У Красноярську померли чотири людини після коктейлю "Тайм-аут"

Укрінформ
Чотири людини померли в російському Красноярську після розпивання спиртних напоїв, у тому числі алкогольного коктейлю.

Про це в п'ятницю повідомляє ТАСС з посиланням на представника Головного слідчого управління СК по регіону.

"5 січня 2016 року близько 23 години  до слідчих органів надійшло повідомлення, що на вулиці Гастелло крайового центру в одній з кімнат гуртожитку виявлені тіла чотирьох людей: 32-річного чоловіка, його сестер 23 і 22 років, а також 38-річної жінки. Усі вони впродовж дня розпивали спиртні напої, у тому числі вживали алкогольний коктейль під назвою "Тайм-аут", який придбали у павільйоні", - сказали в СК.

Порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 238 КК РФ ("Реалізація продукції, що не відповідає вимогам безпеки життя і здоров'я споживачів, що спричинило з необережності смерть кількох людей"). Зараз встановлюється павільйон, де була придбана спиртовмісна рідина, а також інші обставини вчиненого злочину.

Пізніше у ГСУ СК регіону повідомили, що причиною смерті чотирьох людей у Красноярську, які вживали алкогольний коктейль "Тайм-аут", могло стати отруєння наркотиками, а не алкоголем, пише РІА Новости.

"Вилучений в ході огляду місця події алкоголь направлений на експертизу, яка встановила, що не метанолу, ні яких-небудь інших небезпечних для життя і здоров'я людини речовин в ньому не міститься. Разом з іншими нині відпрацьовується версія про смертельне отруєння постраждалих наркотичними речовинами", - йдеться в повідомленні.

Водночас у МВС регіону пояснили, що нині досліджено вміст тільки однієї з п'яти вилучених пляшок зі спиртовмісною рідиною, яку вживала компанія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-