Теракт

Теракт "Санта-Клаусів": у Стамбулі побили чоловіка, схожого на нападника

Укрінформ
У стамбульському районі Пендик у середу люди побили чоловіка, зовнішньо схожого на терориста, який влаштував стрілянину у нічному клубі в Стамбулі новорічної ночі.

Про це у повідомляє Hurriyet Daily News

"Чоловіка спробували "лінчувати" у стамбульському районі Пендик після того, як натовп вирішив, що він схожий на ймовірного бойовика ІДІЛ, який 1 січня напав на знаменитий нічний клуб Reina, убивши 39 осіб та поранивши ще 65", - йдеться у повідомленні.

За словами постраждалого, який є громадянином Туркменістану, після того, як натовп почав його переслідувати він спробував втекти, проте перехожі його спіймали і сильно побили.

Зазначається, що після інциденту люди викликали поліцію, яка забрала чоловіка та встановила, що постраждалий не має жодного відношення до атаки на нічний клуб.

Однак, поліція, встановила, що у громадянина Туркменістану закінчився термін дії візи, після чого чоловіка відправили до Департаменту у справах іноземців для депортації.

Раніше повідомлялося, що турецька поліція встановила особу терориста, який відкрив стрілянину в ніч на 1 січня в нічному клубі в Стамбулі. 

Фото: hurriyetdailynews.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-