У Болгарії затримали групу нелегальних мігрантів

У Болгарії затримали групу нелегальних мігрантів

Укрінформ
Співробітники Прикордонної поліції Болгарії затримали недалеко від міста Бургас 31 мігранта, ще одна жінка-нелегал була знайдена мертвою в чотирьох кілометрах від місця затримання.

За даними лікарів, жінка-сомалійка померла від переохолодження (на території Південно-східної Болгарії вже кілька днів не припиняються снігопади), передає власний кореспондент Укрінформу.

«У затриманих не було виявлено жодних документів, що засвідчують їхні особи. У двох підлітків 14-ти і 16-ти років діагностовано обмороження рук і ніг, їм надана медична допомога. За попередніми даними, серед затриманих – двадцять п'ять афганців, троє пакистанців і троє сомалійців», - повідомили в Погранполіції.

Всі затримані, за винятком двох підлітків, яких розмістили в місцевій лікарні, доставлені до управління МВС міста Бургас до з'ясування всіх обставин.

Співробітники правоохоронних органів не виключають, що один із затриманих - громадянин Афганістану - працював «провідником» у групи нелегалів, оскільки у нього було знайшли посвідчення про реєстрацію на території Болгарії в якості біженця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-